Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2013

Ευχαριστήριο μήνυμα προέδρου Ε.Κ.Α.Β. για την επιτυχημένη έκβαση του 31ου Κ.Μ.Α.

Κατόπιν της επιτυχημένης επιχειρησιακής έκβασης του 31ου Κλασσικού Μαραθωνίου Αθηνών, θα ήθελα προσωπικά να ευχαριστήσω όλους τους εργαζομένους του Ε.Κ.Α.Β. που συνετέλεσαν στην άρτια συνεργασία τόσο με την οργανωτική επιτροπή του ΣΕΓΑΣ όσο και με τους υπολοίπους εμπλεκόμενους φορείς. 


Παράλληλα εκτός του συνόλου των διασωστών, των πληρωμάτων των ασθενοφόρων, των μοτοσικλετιστών και των γιατρών θα σημειώσω και την καθοριστική συμβολή του Διευθυντή Ιατρικών Υπηρεσιών του Ε.Κ.Α.Β. κου Πύρρου Δημήτρη, της Διευθύντριας των Νοσηλευτικών Υπηρεσιών κας Καλούδη Ελευθερίας, των υπευθύνων του Γραφείου Κίνησης κου Κίτσιου Ελευθέριου & κου Μαλτέζου Χρήστου, αλλά και του Συντονιστικού Κέντρου με τους κους Λασκαράτο Γεράσιμο και Ρέλλο Παναγιώτη.

Εν κατακλείδι, Θεωρώ πως η άκρως επαγγελματική στάση όλων των εργαζομένων του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας για την κάλυψη μιας τέτοιας μεγάλης γιορτής του Αθλητισμού αλλά και της Ελλάδας όπως αυτή του 31ου Κ.Μ.Α., δίνει την απάντηση σε αυτούς που συνεχίζουν να πλήττουν το κύρος του οργανισμού με ανακριβείς και ανώνυμες ανακοινώσεις και δηλώσεις σχετικά με την εν γένει λειτουργία μας.

Ο Πρόεδρος

Παπαγιαννίδης Δημήτρης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...