Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013

ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΕ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΤΟ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ SHOW NO LIMITS 22

Με τεράστια επιτυχία διεξήχθη η 22η διοργάνωση NO LIMITS στο Ολυμπιακό Κέντρο Tae Kwon Do.


Η μακροβιότερη και κορυφαία μαχητική τηλεοπτική διοργάνωση της χώρας, μετά την περιοδεία της στις μεγαλύτερες πόλεις της Ελλάδας έκανε μια εντυπωσιακή επιστροφή στην Αθήνα!


Η παραγωγός και παρουσιάστρια του NO LIMITS 22, Γεωργία Μπιτάκου, προσέφερε ένα εξαιρετικό θέαμα αντάξιο των προδιαγραφών του εξωτερικού, ανεβάζοντας και πάλι ψηλά τον πήχη.

Η ζώνη NO LIMITS παρέμεινε στην κατοχή του κορυφαίου Έλληνα πυγμάχου Τάσου Μπερδέση, που κέρδισε με ομόφωνη απόφαση μετά από μια συγκλονιστική αναμέτρηση με τον Ρώσο αντίπαλό του Yordan Yankov.

Με βασικό μήνυμα ‘’FIGHT FOR LIFE’’, ενάντια στην αυτοχειρία οι αθλητές αγωνίστηκαν και χάρισαν στο κοινό «μάχες» που ανέβασαν την αδρεναλίνη στα ύψη!


Τα αποτελέσματα των αγώνων είναι τα ακόλουθα:

Ο Denys Μολότοφ Αρβανίτης χάρισε το μοναδικό νοκ άουτ της βραδιάς και νίκησε το Δημήτρη Δελλή.

Η Χριστίνα Αθανασοπούλου έχασε τη ρεβάνς από τη Χριστίνα Λιναρδάτου.

Το νέο αστέρι του MMA Στέλιος Καρδαμίτσης έχασε από το Βαγγέλη Σπάνια, σε έναν αγώνα που δίχασε τους κριτές και «απαίτησε» μια ρεβάνς.


Ό Αλέξανδρος Φιλιππίδης νίκησε τον Prince of Persia Pezhman Tafti.

O νικητής της οχτάδας στο VERSUS Αλέξανδρος Μίλος ήταν και πάλι νικητής απέναντι στον Πέτρο Βαρδάκα.


Ο μαχητής της ζωής εξ Αγγλίας Βαγγέλης Χατζής δίδαξε τι σημαίνει fight for life και πέτυχε τη νίκη έναντι του άξιου αντίπαλου Τάσου Ηλιόπουλου.

Μετά από 2ετη αποχή λόγο σοβαρού τραυματισμού επέστρεψε στο ρινγκ νικητής ο Kickboxer Βασίλης Καραγιαννίδης, κάτοχος της ζώνης NO LIMITS, νικώντας τον Mario Baiceanu.

Τέλος τις εντυπώσεις έκλεψε ο αγώνας των 9χρονων Βασίλη Κατσίγιαννη και Μάριου Δεμίρη, που αποτέλεσαν τους νεότερους επαγγελματίες μαχητές. Τον αγώνα κέρδισε ο Βασίλης Κατσίγιαννης αλλά το κοινό με το χειροκρότημά του ανέδειξε και τους 2 σε νικητές.

Με μάχες που έκοψαν την ανάσα, εξαιρετικά φώτα και ήχο, ενθουσιώδες κοινό και show υψηλών προδιαγραφών, το NO LIMITS 22 άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις και ανανέωσε το ραντεβού του με το κοινό για το Φεβρουάριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...